Defense

 

Forsvaret kan være på mange måder, en hel enhed er på 11 spillere. Og et svagt led, kan være fatalt.

Forsvarets opgave er at forhindre angrebet i at få 10 yards på 4 forsøg.

I et 4-3 forsvar, som er det meste almindelige, er der flg. Spiller:

Den defensive linie (Defensive Linemen)

DT = Defensive Tackle
DE = Defensive End
DE = Defensive End
DT = Defensive Tackle

De defensive linebackers (Linebackers)

MLB = Middle Linebacker
OLB = Outside linebacker

De defensive backs (Defensive backs)

CB = Cornerback
FS = Free Safety
SS = Strong Safty
CB = Cornerback

Spilles der istedet 3-4, spilles der kun med 3 mand på den defensive linie, og 4 Linebackers.

På et hvilket som helst forsvar (defense) er der 3 styrmænd:

-Defensiv træner (Defensive co-ordinator) : der "kalder" det spil der skal spilles.

-Middle Linebacker : Er den defensive træners kontakt på banen, og skal dermed bringe budskabet om spillet ud til spillerne på banen.

-Strong Safety : kalder opdækning (coverage). F.eks hvis forsvaret er stillet op til at forsvare et løbe angreb, og han så kan se at angrebet vil køre et kaste angreb.

Alle spillere på forsvaret har en bestemt opgave på et spil. Ofte kunne det være at den defensive linie, skal ligge så meget pres på den offensive linie, at man kan få fat i quarterbacken. Cornerbacksne skal følge hver deres Wide Receiver. Safeties skal hjælpe cornerbacks'ne, hvis der kommer dybe kast. Linebackerne skal bla. forsøge at få fat i quarterbacken, dække evt. ekstra Wide receivers op, og dække en evt. tight end. Derudover skal de også stoppe runningbacks'ne, hvis de kommer igennem den defensive linie.

Forsvaret kan også lave point. Dette sker dog kun hvis de laver ”turnovers”. Turnovers er situationer hvor forsvaret erobre bolden fra angrebet. Dette kan ske på to måder. Enten kan forsvars- spilleren, slå bolden ud af hænderne på en angrebspiller . Dette er en fumble. Bolden er dog først forsvarets, i det øjeblik hvor en forsvarsspiller samler bolden op. Han kan nu løbe bolden ned i endzone til touchdown, eller løbe så langt han kan, og derefter overlade bolden til holdets angreb. Den anden måde hvorpå forsvaret kan erobre bolden, er ved at gribe en aflevering. Dette kaldes en interception, og her gælder samme regler, som ved en fumble.