Hvem var Edgar Cayce??

 

Edgar Cayce der blev født i 1877 var videnskabsmand, han forudså mange ting om Atlantis fx at Atlantis ville genopstå nær en lille ø der hedder Bimini i 1969.

Bimini ligger i Bermuda Trekanten og i Bimini's havområde siges at der er forsvundet hundredvis af skibe og fly uden et eneste spor!

Edgar Cayce forudsagde også hvor Atlantis har ligget, han sagde at Atlantis var så stor en ø at den strakte sig fra den Mexicanske golf og gennem middelhavet.

Han sagde også til pressen at han mente at Atlantis i areal kunne sammenlignes hvad nu er Europa og Rusland.

 

 Ødelæggelsen af Atlantis. 

Det første teorier om hvad ødelagde af Atlantis det var: store oversvømmelser, jordskælv og krig, disse ødelæggelser var hvad Edgar Cayce havde forudsagt.

Da Atlanterne flygtede fra Atlantis gik de i land på de øer de stødte på.

De besluttede så at lærer de indfødte deres Kultur, religion og sprog så deres fantastiske civilisation ikke ville gå tabt.

Edgar Cayce siger at der er fundet spor af Atlanternes civilisation hos de gamle indfødte indianer i USA, i Egypten, Marroco og Central Amerika.

En anden teori siger at Rama Riget havde noget at gøre med ødelæggelsen af Atlantis, fordi Atlanterne og Rama Riget konstant var i krig med hinanden, der er også fundet beviser på at Atom våben var brugt i denne krig.

Da byen Mohenjondaro (en Rama by) blev gravet frem af Arkæologer i dette århundred fandt man skeletter på vejen som om en stor undergang havde ramt dem. Da man tog radioaktiv prøver på skeletterne fandt man ud af at de var utroligt meget radioaktive, og da Atom bomben faldt i Hiroshima i 2. verdenskrig fandt man ud af at Mohenjondaro ligene var mere radioaktive end Hiroshima.

 

Hvad var Rama Riget??

 

Rama Riget var Nord Indien og Pakistan, Rama Riget opstod 15.000 år efter kristus, tusind år efter starten af Atlantis civilisationen.

Rama Riget rejste mange stor byer rundt omkring på det gamle Indiske kontinent, mange ruiner af byerne kan man finde i Pakistan.

Rama Riget blev styret af præste-konger som regeret byerne af Rama.

De syv største byer blev kaldt THE SEVEN RISHI CITIES. Det siges at Rama Riget var parallel med Atlantis og derfor deres største rival, og derfor er teorierne at Rama Riget havde noget med ødelæggelsen af Atlantis.

 

Andet??

 

Nogen siger at Atlanterne var ekstremt krigs elskende og var meget ignorant overfor andre lande og constant krig med Rama Riget. 

Man mener a Atlantis civilisationen levede fra 10.000 til omkring 50.000 år efter kristus.

 

Har man fundet Atlantis??

 

Den 1. maj 1968 skete der noget interessant i Bermuda Trekanten. Den dag ver videnskabs manden  Manson Valentine på vej hjem efter en dykker-udflugt. Han havde været på udkig efter en kæmpestort, undersøiske bjerg. Han og hans venner stoppede op ved et rev for at studere fiskene. Derpå sprang de i vandet. En fantastisk oplevelse ventede dem. Drømte de, eller gjorde de? De troede i al fald ikke deres øjne. Valentine blev så overrasket, at han tabte sit dykkerbælte! Flere hundrede meter id i havet kunne de følge en række af kæmpestore sten. Det  så ud som en vej eller en bro under havet! Det plejer kun at være mennesker der bygger veje eller broer. Så dette sted måtter der altså tidligere have boet andre.

Valentine havde allerede i 1958 begyndt at tage billeder af området fra en flyvemaskine. Siden da har han fundet mere en 30 steder, hvor man fra luften  kan se rette linier. Han mener selv, at det er rester af mure eller andre bygningsværker.