Vores Drømmejobs...

 

Jeg vil gerne arbejde inden for radio eller tv branchen. Der skal ikke være så meget støj, men lidt er der vel altid.

Det er ligemeget om der er mange eller få mennesker, bare der er over 5 mennesker, og at de er flinke.

Det skal nok være indenfor, bare der ikke er svamp, men også lidt udenfor. Der skal også være rent, for jeg vil ikke arbejde et sted, der ligner mit storebrors værelse.

Jeg vil gerne tjene imellem 22-25.000 kr. om måneden.

-Lise

Min store drøm er at være fotograf, som fotograferer kendte modeller. Jeg vil gerne fotograferer i mit eget hus, som skal være en stor villa i Danmark, som ligger ud til vandet. Villaen skal være fyldt med modeller, og den skal være ren og se godt ud.

Jeg vil blive Danmarks bedste fotograf. Jeg bliver også kendt, og bliver meget rig. Jeg vil tjene millioner om året. Så vil jeg købe en limosine, en Porche og en Farrari, fordi jeg elsker fede biler og elsker at leve livet luksus.(så kan man altid håbe på at drømmen går i opfyldelse)

-Martin.

Min fremtidige arbejdsplads, skal ikke være så stort, det er et hus, som er blevet indrettet til dyreklinik. Der er stille og roligt og behageligt at være, altså når dyrene ikke larmer. Der skal altid være rent, jeg kan ikke klare beskidte arbejdspladser, især ikke hvis man skal være der en hel dag.

Når man kommer med dyrene, går man direkte ind i receptionen, hvor man også kan sidde og vente på at dyret skal undersøges. Jeg vil mindst tjene mellem 30-35.000 kr om måneden. Der skal være omkring 6-8 personer på kliniken, og vi skal hvae det bedste sammenhold, og skal kunne gå i byen når vi har fri.

På kliniken skal der også være første sal som er til personalet hvor vi kan spise og se fjernsyn når, man har pause. Der skal også være et køkken, så man kan lave mad hvis nu man er på vagt om aftenen. Det skal være en ren luksus klinik for både dyrene og personalet.

-Sandie B

 


Lise Andersen.

Martin Schmidt

Sandie Jensen