Baggrundsartikler

06/03-03

Hvad er doping....?

 

Vi læste om emnet: Hvad er doping?!

Det handlede selvfølgelig om doping, men også om hvad det egentlig er! Det er der ikke mange der rigtig ved, men det er et stof der er præstationsfremmende og er i konkurrence tilfælde, snyd og strengt forbudt at indtage, eller besidde!

Det er lidt det samme som narkotika, og bliver sat på samme "forbudt-liste"....

Doping, Epo, anabolske steroider og andet, er der mange der bruger! Man kan snart ikke finde en artikel om sportsstjerner, uden at der står noget om brug af doping!

Men det er ikke alle slags stoffer, eller metoder der er forbudte. For så ville det også være en forbrydelse at træne hårdt, eller spise sundt.....!

 

Vi lærte noget nyt om doping, og det er rart at vide noget om det, når man engang skal ud i det store hvide verden, og måske bliver tilbudt dette stads! Så er det rart at vide at det er et forbudt stof, men også et "snyde" stof, som man skal holde sig langt væk fra........!

 

Bo Hamburgers sag, dag for dag... 06/03-03.

 

Her læste vi en artikel om Bo Hamburgers positiv prøve for midlet Epo!

Det hele drejede sig om Bo's sag, dag for dag!

Det startede med at han blev testet positiv, ved hjælp af en ny test, og blev senere offentliggjort!

Hen af vejen kommer han for retten, men bliver frikendt, dog med den betingelse at han ikke må køre cykelløb mere!

Hamburger påstår stadig at han aldrig har taget Epo, men prøver viser at hans prøve-værdi er over 80, og hvis man ikke har taget doping er den normalt under 70....

Han må så betale 13.000 kr., får at have blevet testet positiv, men det hele ender med, at Hamburger får frikendt sin dom, og får retten til at være med i cykelløb tilbage....!