Dansk opgaver

05/03-03

Det var ikke mig.....!

 

1. (Åh nej jeg er blevet opdaget hvad skal jeg sige?!) Det var ikke mig! Jeg kender overhovedet ikke noget til det, nogen må have gjort noget ved mit æble, eller min forårsrulle, for ikke at glemme min cola, jeg spiste inden konkurrencen....I må tro på mig, jeg kunne "aldrig finde på at snyde"! Jeg hader folk der snyder!

Sådan startede det hele, en stor løgn, bare for at redde mit eget skind....

Folk begyndte at snakke, og få troede på mig. Pressen var der selvfølgelig straks og det udviklede sig til noget af et show! (mens jeg indeni mig selv tænkte:,, Det her skulle jeg aldrig have gjort! ") Snart stod det i alle bladene, aviser og andet. Og hvor end jeg gik, pegede folk på mig, og sagde ting og sager! De havde selvfølgelig allesammen gennemskuet mig, og jeg blev smidt af mit hold efter et kort stykke tid....

 

2. Jeg kunne ikke holde det ud længere, jeg var nød til at gå til bekendelse!

Til en pressekonference i København, sagde jeg disse ord:,, Jeg vil gå til bekendelse, for det jeg har gjort! Jeg vil sørgeligt meddele at jeg har taget doping, nogle ved det måske allerede, men nu siger jeg det altså til jer med mine egne ord! Jeg tog doping fordi jeg, efter at have kommet op i alderen, ikke har kunnet præstere det jeg engang har kunnet, og det har jeg haft svært ved at indse... Og jeg mener bestemt at det var det værste jeg i mit liv har gjort! Og jeg vil råde folk til aldrig at gøre det!" Det var det jeg sagde til pressen og fansene....!

 


05/03-03

 

Romerrigets Gladiatorer.

Som mange ved, var det sent i aftes at den store Gladiatorkamp blev afholdt. Det foregik i storbyen Rom, hvor over hundrede gladiatorer skulle kæmpe med og mod hinanden. Men også sultne løver, farlige krokodiller, giftige slanger, for ikke at glemme de frygtindgydende giftedderkopper, ventede i arenaen på de toptrænede gladiatorer!

Cæsar var æresgæst ved denne brutale forestilling, der har været talt om, i snart

8 måneder og 25 dage....

Det var en stor forestilling, som ingen gik glip af! Fra alle steder i landet var mennesker mødt op! Og der var jubel fra alle kanter og hjørner i den store arena.

De toptrænede gladiatorer kæmpede en kamp for livet, de blev flænset af løverne, dræbt af krokodillerne, forgiftet og meget mere!

Da enden var ved at stå sin gang, havde kun 14 mænd kunnet klarer de farlige dyr, og andre brutale modstandere. Det var blandt andet den meget kendte, Censurius - Bonkatus, den unge, Psykopatus Linius, og Brutalius Fondalíus, samt andre!

Efter den store forestilling, var der fest til den lyse morgen! Det viser sig så at langt de fleste tilbagestående gladiatorer, havde drukket den meget kendte "styrkedrik", der fik dem til at udholde og styrke de hårde strabadser, i kampens hede! Og ikke nok med dem selv, har de også styrket deres heste, ved at give dem det præstationsfremmede middel, der får dem til at løbe hurtigere. Der er nu stor diskution om at de vindende gladiatorer skal dødsdømmes, eller ej.......!

 

 

Klik her for at læse logbog til Dansk opgaverne