Doping don't do it!

03/03-03

Resumé:

Filmen handlede om 4 mænd, hvor tre af dem havde været på anabole steroider.Den første var en af dem der havde været på steroider.Han havde tit haft det dårligt, fordi han havde taget for meget, og derfor blev han nød til at tage mere og mere, for ikke at bukke under for det psykiske pres.Den anden havde aldrig prøvet at tage steroider, han var blevet tilbudt det, men ville ikke tage det, fordi han syntes at det var for dumt, og man kunne let blive fanget i en af doping testene....Alle hans muskler var ikke falske, lige som de andres.Den tredje havde jo også været på steroider, og var en gang blevet testet positiv i at have anabole steroider i kroppen, han blev udelukket for alt sport i 2 år, og udelukket for vægtløftning for livstid.Den fjerde havde selv engang solgt steroider, og var kommet ud for at en 15 årige knægt ville have det, men han ville ikke så gerne give ham det, så han fik noget af det mindre farlige.Han havde også selv været på det, men en dag da han kom hjem, tænkte han at han bare ville spille sit liv på det, og så smed han det hele ud, og siden da begyndte han at løbe og cykle, og alle de normale ting man plejer at lave..!


Budskab:

Filmen´s budskab er, at man skal holde sig langt væk fra doping og slemme ting, som man kan få det dårligt af, eller i værste fald dø.

Vores mening:

Vi syntes filmen var god, fordi den havde et godt budskab og fordi det var spændende at høre på folk som havde prøvet at tage store mængder doping.

 

Logbog til filmen:

Vi lærte selvfølgelig at man jo ikke skal tage steroider, eller andre sindsyge doping ting. De kan for eksempel nedbryde folk og folk der tager doping dør i en meget tidlig alder. ( Vi viste det jo godt i forvejen, men blev klar over hvor farligt det endtlig var).Vi lærte det ved at se filmen, og lytte til hvad de siger. Det var da meget spændende at høre om hvordan de har haft det, og man bliver jo lidt rystet, over at høre det.Gruppen er: Nicolaj, Mike, Simone og Michael.Vores sammenarbejde var lidt tamt i de to første timer, men det er blevet langt bedre. Og nu går vi igang med at lave de første opgaver.I starten af den første time hviste vi ikke rigtigt hvad det var Lise mente med at lave en logbog til filmen. Men nu hvor vi er kommet ned til computrene har vi fundet ud af det, og det er blevet meget nemmere.