Logbog til alle dage

Logbog til mandag den 03/03-03:

I de første to timer hørte vi om emnet. Bag efter så vi en film om doping, som vi har skrevet et lille resume til.I de næste to timer var vi nede ved computerne og fandt opgaver og så på de sider vi havde til rådighed. Det var meget godt at komme ned til computerene og finde ud af hvad det var opgaverne gik ud på.I den sidste time var Michael nede og printe en opskrift til vores hjemme side, og dem blev delt ud til alle i gruppen og det skal vi så læse at på Tirsdag. Oppe i klassen lavede Simone, Nicolaj og Mike noget af en matematikopgave som vi skal bruge til hjemmesiden.

Hilsen Gruppe D*

Logbog til Tirsdag den 04/03-03

I dag har vi i de to første timer været nede i hallen og spille håndbold. Det var meget sjovt og det var også godt at få lidt pause fra alt arbejdet med hjemmesiden og opgaverne. Det var Johan og Bjarne der stod for tuneringen. De havde nemlig haft en opgave om at lave en tunering med tre hold og den ville Lise så have spillet i dag. Vi var blevet delt op i tre hold, hold 1-2-3. Det blev hold et der vandt, men de fik ikke nogen præmie for det.I de næste to timer var vi nede i computerrummet og lave opgaver og sådan noget. Lise havde også taget nogle billeder nede i hallen, som vi var inde og se lidt på. De var ikke blevet særlig gode, de var meget mørke. Efter at vi havde set på billederne lavede Simone og Mike en opgave i dansk. Den handlede om at de skulle skrive om der havde taget doping i mange år og nu skulle han så tale sig fra det. Imens Simone og Mike lavede en opgave i dansk lavede Nicolaj en opave i matematik. Det var en opgave der handlede om at lave et skema over hvor mange dopingprøver der blev taget i Danmark og hvor mange der var positive. I den sidste time skrev vi logbog til de opgaver vi havde lavet og skrev logbog til selve dagen.

Mange Forårs-Hilsener Gruppe D*

Logbog for Onsdag - d. 05/03-03.

Ja! til at starte med lagde Lise ud med en masse forklarringer om "computerverdenen"!Det var meget interessant, men lidt svært at følge med i...S!mone lavede en dansk opgave, mens Michael lavede en matematikopgave, Nicolaj skrev om spil og sådan, og Mike læste om hjemmeside-lavning!!!!! Vi lærte lidt om det hele igår, hvis man kan sige det?! Men det lykkedes helt fint. Det var meget sjovt og lidt udfordrende at lave de forskellige opgaver! Vi arbejdede lidt hver for sig igår, men det virkede helt fint.Vi lavede ikke noget om i/på "produktet" og det blev som vi havde tænkt os...Måske kan lidt forbedres, men det er ikke det vildeste!

Mange Hilsener Gruppe D*

Logbog for Torsdag - d. 06/03-03.

Idag startede vi med at høre hvad de forskellige grupper havde lavet, og hvor langt de var nået! og det lød som om at de fleste var kommet rimeligt langt... I de første timer, fik vi lavet noget Videoklip, danskopgaver, matematikopgaver, 2 baggrundsartikler og startede på hjemmesiden!Vi lavede, eller skrev også refarat og logbog til de forskellige opgaver.De næste timer lavede vi videre på hjemmesiden, og læste sproglige studieteknikker samt skrev den "endelige" logbog for dagen idag...he...he..!Vi fik lært en del nyt, om de forskellige ting om doping! Og den viden fik vi ved at læse nogle de forskellige Baggrundsartikler. Alt det vi lavede kørte helt fint i forløbet, og det var meget sjovt, udfordrende og spændende! Vi arbejdede igen hver for sig, men fik underrettet hinanden godt om de opgaver vi lavede. Vi lavede de opgaver vi skulle, uden at lave om på dem, fordi vi mente at det var det bedste!Næste gang vi skal lave sådanne ting og sager, vil vi nok huske tilbage og bruge nogle af de ting vi har lært! Hvem ved, måske er vi allerede blevet 10 gange klogere....! he he!

Logbog for Fredag d.07/03-03.

 

Idag lagde vi igen ud med at høre hvordan det gik med de andre grupper, om hvor langt de var nået, og hvad de manglede...! Når men så var det tid til at komme igang, for tiden talte ned! Nicolaj, Mike og Michael gik straks igang med at lave hjemmeside, mens Simone læste korrektur af logbogen m.m.Senere lavede vi Sproglige Studieteknikker, samt logbog for hjemmeside! Der blev såskrevet logbog, evaluering og logbog igen efter at den havde været bleven't slettet....ØV....ØV...!Så lavede vi hjemmesiden færdig lige tidsnok til at det ringede...!Vi lærte en del af det vi lavede idag, og det lykkedes godt nok. Det var lidt svært, udfordrende, men meget sjovt!Samarbejdet var fint nok! Og vi fik ikke ændret noget ved produktet, eller næsten ikke, for hjemmesiden lavede vi jo efter eget valg!Næste gang tænker vi nok tilbage på dette, hvis der overhovedet bliver noget næste gang, og der vil nok blive forbedret en lille smule, ved besvarelserne eller deromkring.....!

Hygge_Hejsa_Gruppe_D*