Matematikske studieteknikker

05-03-03.

Blokdiagram:

Blokdiagram er et diagram der kan vise en opbygning af et landskab, en maskine, en bygning eller andet! Det er lavet for at vise andre hvor tingene forholder sig i forhold til hinanden!

 

Naturvidenskabelige metoder:

Den Naturvidenskabelige metode, er en videnskabelig måde at arbejde på! Det er en eller flere teorier, eller formodninger, om et ubestemt emne man vil have opklaret...!

Der bliver så lavet en masse forsøg og andet, for at se om denne teori var sand eller falsk. Hvis det så viser sig at være rigtigt, vil det højstsandsynligt være en holdbar teori....

Skemaer:

Skemaer bruges tit til at vise folk forskellige informationer! Det er nogle gange svært at holde styr på sådanne informationer, men så kan man sætte det ind i et overskueligt og ordenligt skema! Det er så her at der bliver brugt forskellige former for kolonner og rækker, til at sætte tal, tegn og ord ind i...

 

Vi fandt nogle forskellige oplysninger ved dette "besøg"! Det var da meget interessant at læse dette, og nogle af disse metoder kendte vi jo allerede via matematiktimerne! he! he! Men der var også nogle vi ikke kendte til, og det var jo meget godt at vide, hvis vi skal have om det en anden gang...!