Spil

05/03-03

Vi synes at spillene var sjove, men mærkelige når man ikke svarede rigtigt! Så kaldte de dig et EPO-svin eller bare Taber!

Det var også mærkeligt når man svarede rigtigt, for så sprang de i luften!Men det var nogle gode, lærerige spørgsmål....!

 

Vi spillede Kendte Sportsfolk, Doping og Historie, Stoffer og metoder og Sport og Sundhed!

 

Spillene gik ud på følgende:

 

Kendte Sportsfolk:

Spillet handler om kendte Sportsfolk, som er blev taget for brug af doping!Man for tre valg muligheder, hvor et af svarene er rigtigt.

Når man så tror man har fundet svaret, klikker man på en af de tre mænd, der løber rundt inde i midten af skærmen, med forskellige farve bukser, du skal så trykke på den mand som har den farve bukser på som er magen til svaret...!

 

Doping og Historie:

Spillet handler om dopingen´s historie, og hvor det stammer fra.Man for tre valg muligheder, hvor en af dem er rigtig.Når man så tror man har fundet svaret, klikker man på en af de tre mænd, der løber rundt inde i midten af skærmen, ligesom det andet!

 

Stoffer og Metoder:

Spillet handler om hvordan man tager stofferne, og hvordan det virker.Man for tre valg muligheder, hvor en af dem er rigtig.Når man så tror man har fundet svaret, klikker man igen på en af de tre mænd, der løber rundt...

 

Sport og Sundhed:

Spillet handler om hvordan man skal holde sig sund når man dyrker sport.Man for tre valg muligheder, hvor en af dem er rigtige.Når man så tror man har fundet svaret, klikker man endnu engang på en af de tre mænd, der løber rundt med farvede underbukser!

 

Vi kunne bedst lide at spille Kendte Sportsfolk, fordi det er det vi nok er bedst til, og det er nemmest.Men det mest interessante var stoffer og metoder, fordi man fik at vide, hvordan stofferne virkede, og hvordan man indtager det...!.

 

Klik her hvis du vil prøve de seje spil