Verdenskonferencen om doping...


D. 4/3-03Som mange nok ved, så er der lige nu i de følgende tre dage, en verdenskonference i Danmark, som handler om doping. Det går ud på, at IOC ( Den Internationale Olympiske Komite ) vil have alle OL-forbundene til at skrive under på, at hvis et land bliver taget i doping, så vil de blive udelukket i 2 år. Der er bare to forbund, som er imod og ikke vil skrive under. Det er FIFA

( Det Internationale Fodboldforbund ) og IUIC

( Det Internationale Cyklingforbund ). IOC har nu truet dem med, at hvis de ikke skriver under, så vil de blive udelukket fra OL i 2 år. Det vil også sige, at de ikke vil kunne komme med til OL i år 2004. De er under et stort pres, og de vil sandsynligvis skrive under. Det bliver meget spændende at følge. Det IOC vil have dem til at skrive under på, det er, at hvis de bliver taget i doping, så vil de blive udelukket i 2 år. De vil jo bare ikke skrive under, da en størstedel jo er på doping.D. 5/3-03Som sagt, så havde IOC presset FIFA og IUIC til at skrive under.

FIFA har endeligt skrevet under, og det har IUIC også, men IUIC vil ikke gå med til de 2 års udelukkelse, selv om de har skrevet under. Grunden til det er, at hvis de bliver udelukket i 2 år, så er deres karriere forbi. De kan jo næsten ikke klare sig uden stoffer. Det bliver spændende, at se hvordan det går.D. 6/3-03Nu er verdenskonferencen slut, og man er nået frem til, at alle har skrevet under. 49 andre lande er også gået med til det, og man venter, at 23 andre skriver under. IOC har dermed fået sin vilje. Vi tror dog stadig, at IUIC får problemer. Hvordan kan en cykelrytter klare sig uden dope? De er jo nærmest afhængige. Nå, men det var jo godt, at alt gik i orden. Nu har vi ikke mere at fortælle om det.M.V.H Gruppe E.