Skovbohallen
IF Frems klubhus

Skovbohallen - Klubhuset


Indendørs håndbold fik det store skub efter 1970, da Skovbohallen blev bygget.

Herrerne spillede sig i Serie I - II - III, mens damesiden havde gode hold midt i 1970'erne med kulmination i et Sjællandsseriehold fra 1978 - 1982. Derefter lidt op og ned ligesom mange andre idrætsgrene i en klub som IF Frem.

Desuden holdt håndboldafdelingen store håndboldstævner om sommeren fra ca. 1970 - 1982 på idrætsanlægget.

Dels ved Nyvej dels ved Skovbohallen.

Badmintonafdelingen havde haft aktiviteter i den gamle boldklub og fortsatte også under idrætsforeningen, man gik omkring 1955 helt i dvale, - nok på grund af bordtennisafdelingens start, men kom stærkt igen da Skovbohallen stod klar.

Efterhånden som tiden skred frem fra 1951 fandt gymnastikafdelingen ind i et godt samarbejde i IF Frem med de andre afdelinger.

Gymnasterne er dem, der op gennem tiderne har holdt fast i de gamle traditioner med sangbog - flag og nationalsang. Ved gymnastikopvisningerne i forsamlingshuset i 1950'erne og 60'erne var der efterhånden noget småt med plads til både gymnaster og publikum. Afdelingen begyndte at modernisere sig med nye gymnastikformer - og det gav pote.

Efter 1972 flyttede gymnastikopvisningerne til Skovbohallen, hvor der var god plads til alle, også når nogen skulle hædres fra andre afdelinger.

Gymnastikafdelingen er nu IF Frems største afdeling rent medlemsmæssigt.

Der dyrkes gymnastik på mange niveauer. Glemt er de trange tider fra 1930'erne, men flaget, sangbogen og nationalsangen er stadig med, og er det forhåbentlig længe endnu.

Gymnastikafdelingen er trods slettet stiftelsesår, aktiviteten der satte det hele i gang - og det har man trods alt ikke glemt.

Siden IF Frem blev etableret, har klubben formået i fællesskab at markere sig både hvad angår arrangementer, nyanlæg og meget mere.


Sidst opdateret 29-03-98