Lille Lucifer
af
Bent Haller

Månedens bog - januar 2001
Lille Lucifer

Lille Lucifer handler om drengen Ludvig, der en dag oppe på Skagen får besøg af sin fjerne moder, der fortæller ham, at han er udvalgt til at redde Danmark fra en stor fare.
Og her begynder et eventyr, der strækker sig fra Skagen og til grænsen - fra Fredericia til Odense - og hele Sjælland og Jylland rundt i jagten på den lille djævel Bafomet.
Undervejs møder han alle mulige slags mennesker lige fra Holger Danske til forfatterinden Marie Kristine Dorothea Jensen til en gammel præst og Hamlet og Sfinksen.
Det er en fantastisk godt fortalt bog, der både er sjov og spændende.
Bogen er på 844 sider. Jeg synes den er lang, men den er rigtig god og spændende. Hvis jeg skulle give den stjerner fra 1 - 5 skulle den have 4. Et lille minus er, at den er lidt svær at læse.

Bogen er anmeldt af Jonathan Wasberg, 6.b

 

Lille Lucifer er en bog for alle. Den handler om en dreng, der rigtigt hedder Ludvig, der blev udvalgt til at redde Danmark fra en frygtelig skæbne.
Han kommer ud for mange farer på sin lange tur fra Skagen ned til grænsen og derfor får han nogle piller, der gør ham usynlig, hvis han tager en.
Undervejs møder han fra Holger danske til Djævlen, der er det, der truer Danmark. Hver gang han lægger opgaven bag sig hvis det går ud over uskyldige mennesker.
Jeg synes at bogen er spændende og man har lyst til at læse bogen igen, men den er også meget tyk - men den er let at læse.

Bogen er anmeldt af Martin Sarup, 6.b

 

Lille Lucifer er en bog for alle og den er rigtig god. Den handler om at Lucifer, som nu rigtig hedder Ludvig, skal ud og redde Danmark for at der er en eller anden djævel, som vil indtage det hele. Men på sin rejse møder han Holger Danske og prins Joakim og han møder også en som forvandler sig til nogle andre mennesker og han hedder Bafomet.
Og nu må jeg hellere slutte for ellers fortæller jeg bare det hele, men jeg synes at den er skide sjov og spændende.

Bogen er anmeldt af Michael Nielsen, 6.b

 

De første 400 sider var meget gode, men resten var ikke lige så godt, fordi der ikke var den store forskel.
Bogen kunde godt have været lidt kortere. Han havde gjort det en lille smule indviklet med de mange steder Lucifer tog hen og de mange tider i historien.
Lille Lucifer er en lang bog, som er skrevet af den danske forfatter Bent Haller i 1996. Den handler om Lille Lucifer, som i virkeligheden hedder Ludvig, han er udvalgt til at redde Danmark, fordi Danmark er ved fra at blive overtaget af det onde. Han rejser rundt i hele landet og møder mange forskellige mennesker og væsner fra historien og eventyrene og overtroen.

Bogen er anmeldt af Kristoffer Bohr, 7.b


Sidst opdateret den 2. april 2001