Trolde på Skovboskolen

Hele ugen har stået i troldenes tegn for børnehaveklasserne og 1. klasserne på Skovboskolen. Det har været en uge hvor eleverne har arbejdet med trolde i alle afskygninger. Store trolde, små trolde, trolde-formbøger, lertrolde og troldehuler af forskelligt naturmateriale. Derudover er der blevet sunget troldesange, læst troldehistorier, samt talt om forskellige slags trolde.

Børnene har arbejdet på tværs af klasserne i værksteder. De har rokeret rundt på værkstederne, således at alle børn, har prøvet alle de forskellige værksteder.

Klasserne er blevet pyntet med trolde, og børnehaveklasserne har forvandlet deres garderobe til en uhyggelig troldeskov, med trolde, troldehuler, træer og uhygge. En troldeskov, som virkelig sætter gang i børnenes fantasi, hvilket kommer til udtryk i opfindsomme lege.

Det har været en anderledes uge for såvel børn som voksne. En uge, hvor børnene har fordybet sig, været kreative, og samtidig har lært hinanden at kende på en anden måde, end blot at møde hinanden på gangen eller i skolegården.

Det har været en dejlig uge, hvor vi har mødt børnene på en anden måde, end vi ser dem til daglig, fortæller personalet i indskolingen.

Fra: Midtsjællands Avis - onsdag den 15. marts 2006.


Sidst opdateret den 23. november 2008