Hånd på bolden i Bjæverskov


BJÆVERSKOV: Der var masser afgang i den på banen, da Håndboldkaravanen besøgte Bjæverskov Håndbold.
Omkring 100 unge fra den nærliggende skole fik lov til at prøve de forskellige øvelser med bolden.
Det er Dansk Håndboldforbund, der står for Håndboldkaravanen, og formanden for Bjæverskov Håndbold fortæller, at man havde sagt ja til besøget for at skabe mere fokus omkring det sjove i håndbold - og sport i det hele taget.


Karavane med bolde og leg

   Der var højt humør hos de omkring 100 unge fra Skovbo-
  skolen, der deltog i træningen.
   Erfarne trænere fra Dansk Håndboldforbund stod for
  øvelserne med børnene.

Der var både høje kast og højt humør, da Håndboldkaravanen onsdag formiddag kom forbi Bjæverskov Håndboldklub.

BJÆVER5KOV: Der var trængsel på banen, da omkring 100 unge håndboldspillere onsdag formiddag kastede med bolden i Skovbohallen. Her var håndboldkaravanen nemlig på besøg for at lære de lokale børn og unge om det hurtige spil, hvor det gælder om at have hånd på bolden.
Håndboldkaravanen er et initiativ fra Dansk Håndboldforbund og formålet er at udbrede kendskabet til sporten blandt i de unge. I Bjæverskov Håndbold havde man glædeligt takket ja til besøget, og formanden Lonni Karlsen, fortæller, at det blev en rigtig god dag, hvor børnene var begejstrede og glade.
- Vi vil gerne være med til at sætte fokus på selve håndboldspillet samtidig med, at vi også fokuserer på det gode i, at børnene har det sjovt med at bevæge sig, siger hun og fortæller, at der dagen igennem var forskellige øvelser og lege som børnene, der var fra den nærliggende Skovboskolen kunne have det sjovt med.
  Formanden for Bjæverskov Håndbold,
  Lonni Karlsen, fortæller, at man gerne
  vil være med til at sætte fokus på både
  sporten og det sjove i at bevæge sig.
 - Og så vidt jeg kunne fornemme, så havde de en superop-levelse, så vi håber da at nogle af dem har lyst til at komme ned til os i håndboldklubben bagefter, siger Lonni Karlsen.
Det var repræsentanter fra Dansk Håndboldforbund, der stod for selve træningen og de tager i øjeblikket rundt til forskellige klubber i hele landet.


Fra: Dagbladet - Torben Thorsø (toth) - torsdag den 25. august 2011.   Foto: Bjørn Armbjørn.


Sidst opdateret den 28. august 2011