Motionsdag for både
krop og hjerne

  Der blev gået til stålet ved Skovboskolens motionsdag i fredags.

SKOVBO: Det var noget af en oppakning, som eleverne fra Skovboskolen, havde med fredag morgen, da de mødte ind. Det kunne til forveksling se ud som om at Roskildefestivalen var flyttet til Bjæverskov! Der ventede dem dog en noget anderledes skoledag, hvor 9. årgang havde haft travlt med forberedelserne til det helt store arrangement med motionsdagen.

Hele årgangen havde sammen med lærerteamet planlagt og iscenesat den helt store oplevelse for både små og store på skolen, - og det kan nok være at det blev noget af en oplevelse for alle.

Eleverne kunne prøve kræfter med løb, cykling, duatlon eller triatlon, som vakte stor interesse for de elever som ville afprøve deres egne personlige præstationsgrænser, der var stopdans, Mooncar race, straffespark, sækkeløb og sjipning, men også de traditionelle spil som høvdingebold, stikbold, basketball og rundbold blev en stor succes, når store og små blev blandet på de forskellige hold. Der var mulighed for at stifte bekendtskab med egne muskler i styrketræning og lægge en strategisk plan på forhindringsbanen. Der var ingen undskyldning for ikke at kunne noget på motionsdagen!

Indenfor IT Devices gav Woop løbet både sved på panden indvendig og udvendig. Sekretariatet som havde baser forskellige steder, havde travlt med at indtaste point på computerne, når eleverne skiftede fra den ene udfordring til den næste, men alle elever fra årgangen viste initiativ, lederkompetence, omsorg og godt humør, mens arrangementet løb af staben.


Fra: Dagbladet - mandag den 13. oktober 2014.


Sidst opdateret den 15. oktober 2014