Skovboskolens Motionsløb 11/10 2002

Som det i mange år har været tradition på Skovboskolen, så var temaet for sidste skoledag inden efterårsferien også i år bygget op omkring "Skolernes Motionsdag".

De 2 første lektioner arbejdede eleverne i klasserne med emner om sund livsstil.

I 3. og 4. lektion blev "Skovboskolens Motionsløb" afviklet. Eleverne var kaldt til samling på Skovbohallens parkeringsplads ved skolestien klar til startskud klokken 10.00. I minutterne op til startskuddet fik de sidste elever travlt for at komme på plads til tiden.

Motionsløb 1  Motionsløb 2

Motionsløb 4Motionsløb 3 Det lykkedes at være klar til tiden - vejret var godt og humøret højt.

Præcis klokken 10.00 lød startskuddet og elever samt en del lærere begyndte løbe-/traveturen på de 3 mulige ruter på hehholdsvis 3, 5 og 10 km.

Og som vi traditionelt også har gjort det siden engang i 80'erne, så blev den enkelte løbers distance og tid elektronisk registreret ved ankomst tilbage på Skovboskolen.

Motion 6  Motion 5

Udenfor skolebiblioteket ved et til lejligheden opstillet computercenter sad et par vakse elever fra 7. årg. og modtog de hjemvendte skolekammerater. De indtastede løbernes startnummer - og så var de registreret. Nogle huskede startnummeret, nogle havde det stående på et startkort, nogle havde fået det skrevet på håndleddet og enkelte måtte findes frem fra de udprintede startlister.

Selv om der kunne være trængsel ved tids-registreringen når større grupper ankom på samme tid, så blev det hele afviklet dygtigt, hurtigt og i god ro og orden.

Motion 7  Motion 8

Et par minutter før det lovede 12.05 kunne klasserne afhente udskrifter af løbetider og diverse løbsstatistikker.

I 5. og sidste lektion var der sodavand til alle i klasserne og de sidste løbsdata kunne tilføjes løbsdiplomer inden udlevering.


Sidst opdateret den 12. oktober 2002