Download

læsende computer
Et par af vore egne små edb-programmer (i DOS-Comal), som du er velkommen til at downloade og frit benytte.

Afvikles programmerne i Windows-miljø, så bør der i genvejens egenskaber vælges fuld skærm.
 • Global-Bank Global-Bank
  Et lønkonto-program dimensioneret til at holde styr på op til 140 lønkonti. Er blevet benyttet til at holde styr på elevernes lønkonti, når Skovboskolen i en featureuge har fungeret som et samfund med lønudbetaling til eleverne. Både som en enkelt bank med flere kasseterminaler - og som sidst i 1999, hvor der var 9 vidt forskellige lande med hver deres bank-filial.
  I den pakkede zip-fil medfølger en programvejledning i WordPerfect 6.0b (og som txt-fil). Til lønkonto-programmet er tilknyttet et verdenskort i pcx-format. På dette havde vi i forrige featureuge indtegnet den geografiske placering af alle vore bank-filialer.
  Download ved at klikke her: bank.zip (138 kB)

 • Interesse-profil Interesse-profil
  Erhvervsorienteringsprogram, der kan hjælpe med til at afdække ens/elevernes reelle erhvervsinteresser. Har bl.a. vist sig at være et godt indslag i erhvervsugen for 9. årgang. Kan også være en interessant og overraskende oplevelse for forældre og lærere!
  Download ved at klikke her: inprofil.zip (105 kB)

 • Koch-kurver Koch-kurver
  Kan benyttes til den introducerende undervisning i begreberne fraktaler og iterationer.
  Download ved at klikke her: koch.zip (71 kB)

 • Saftevandsbar Saftevandsbar
  Et lille simulationsspil, der går ud på at drive en saftevandsbar i 10 uger med størst muligt overskud. Der lånes startkapital, der indkøbes løbende forsyninger, der tages hensyn til vejrudsigten ved prisfastsættelsen - og omsætningen er afhængig af både pris og vejr.
  Download ved at klikke her: saftebar.exe (54 kB)

 • Alkoholpromille Alkoholpromille
  Et program til beregning af alkoholpromille og konsekvenser ved promille- eller spirituskørsel. Kan bl.a. bruges som oplysende indslag i forbindelse med jule- og firmafrokoster.
  Download ved at klikke her: promille.zip (83 kB)

Sidst opdateret den 2-12-99